Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 29.03.2024 10:54 Güncelleme: 29.03.2024 10:56

Gümüşhaneliler İftarda Buluştu

Gümüşhane dernekler federasyonu olarak geçen hafta yaptığımız İzmit‘teki büyük iftar programından sonra Gebze bölgesi özelinde de bir iftar programı daha yaptık yaklaşık 1600 kişi vardı

Gümüşhaneliler İftarda Buluştu

Gümüşhane Dernekler Federasyonu(GÜDEF) Başkanı Selami Kolcu düzenlenen iftar programına ilişkin, Gümüşhane Dernekler Federasyonu ve Gümüşhaneli Derneklermizle birlikte Başı Rahmet, Ortası Mağfiret, sonu Cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif münasebetiyle Gebze Bölgesinde organize ettiğimiz İftar Programımızı büyük bir katılımla gerçekleştirdik.İftarımıza katılan Belediye Başkan Adaylarımıza, Siyasi Partilerin İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarına, Misafir Federasyon ve Dernek Başkanlarına, Dernek Başkanlarımıza ve salonu tıklım tıklım dolduran çok kıymetli Hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunarız. Ramazanımızın Tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim. " ifadelerine yer verdi….

 


Anahtar Kelimeler: Gümüşhaneliler İftarda Buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.