Tarih: 12.03.2024 01:42 Güncelleme: 12.03.2024 02:56

Gökçe İlçe Başkanından Oy Almayı Başarabilecek mi?

CHP Çayırova Belediye Başkanı Muharrem Gökçe ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş arasında ki ilişki sosyal medyada ilginç yorumlanmaya devam ediyor.

Gökçe İlçe Başkanından Oy Almayı Başarabilecek mi?

CHP İlçe Başkanı Binali Eniş,  partisinin belediye başkan adayı Muharrem Gökçe ile saha çalışmalarında bir arada olmaya, vatandaşların partisine ve partisinin adayına oy vermesi için tam performans çalışmasına karşılık sosyal medyada yapılan yorumlar, görüntünün aksi yönünde iddialar içeriyor.  Muharrem Gökçe'nin CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının hemen ardından ilçe başkanı Binali Eniş ve yönetimin istifası igündeme gelmiş daha sonra bu karar askıya alınmıştı. Ancak Çayırova'nın siyaset camiası Eniş'in ve kendisine yakın partililerin Muharrem Gökçe'yi seçim sürecinde yalnız bırakacağı yönünde iafdeler ile yeni bir iddia fırtınasını gündeme taşımışlardı. Geçen süreç içinde Eniş, partisinin adayı  Gökçe'nin saha çalışmalarında arkasında duran görüntüler ile bu iddiaları adeta aksine çevirmişti. Sosyal medyada birlik ve beraberlik fotoğraflarının paylaşımlarına karşılık bu iddilar halen son bulmuyor. Eniş ve Gökçe'nin çalışmalarına ilişkin yapılan haber paylaşımlarının altlarına Eniş'in destek vermek bir tarafa oy dahi vermeyeceği iddiaları bir anda yeni bir gündem oluşturdu….Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Muharrem Gökçe , ilçe halkının kendisi için oy verme hedefinin yanısıra ilçe başkanınında oy vermesini sağlayıp sağlayamayacağı yorumlarda ifade edilmeye başlandı…

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.