Tarih: 03.03.2024 12:08

Erhan Çelenk: Artvinliler Bizi, Biz Artvinlileri Severiz

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci , İYİ Parti İlçe Başkanı İlhami Bayrak ve beraberinde Meclis Üyesi Adayı Erhan Çelenk ile partililer Artvinliler Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldılar.

Erhan Çelenk: Artvinliler Bizi, Biz Artvinlileri Severiz

Büyük coşku içinde karşılanan ve ziyaret boyunca ağırlanan İYİ Partililer, gördükleri ilgiden büyük memnuniyet duydular.İYİ Parti Meclis Üyesi Adayı Erhan Çelenk ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Yıllardır birarada yaşadığımız komşumuz arkadaşlarımız dostlarımız Artvinlilerin Gecesine katıldık . Bizlere gösterdikleri sıcak kanlı karşılamalarından dolayı teşekkür ederim Meclis üyeliği kararımda Artvinlilerin desteği beni çok mutlu etti. Eğer meclis yer almak kısmet olursa Çayırova'da yaşayan tüm memleketli vatandaşlarımın dili, sözcüsü, gözcüsü olacağımdan hiç şüphe duymasınlar. Onların göstermiş olduğu bu coşkulu ilgi doğru yolda olduğumuzun göstergesidir.”dedi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.