Tarih: 18.02.2024 13:25

Darıca Türkelispor Şampiyonluğu Darıca Ailesi İle Kutladı

Süper Amatör Lig sezonunu zirvede tamamlayarak 3 sezon üst üste şampiyon olma başarısı gösteren Darıca Türkelispor'un coşkusu devam ediyor.

Darıca Türkelispor Şampiyonluğu Darıca Ailesi İle Kutladı

Darıca'da bir çok önemli isimle yemekte bir araya gelen Darıca Türkelispor camiası büyük coşku yaşadı. Kulübün en önemli isimi Ferhat Yılmaz düzenledikleri şölen havasında ki yemek programında, “13 yıl aradan sonra Darıca’mıza amatör ligde şampiyonluk sevinci yaşatan kulübümüz Darıca Türkelispor’un dün akşam kutlama yemeğinde bir araya geldik. Kulübümüze olan katkı ve desteklerinden dolayı Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’a, yanımızda olarak güzel düşünceleriyle bizi onurlandıran AK Parti Darıca İlçe Başkanı Sayın Köksal Şakar’a, amatör sporun daimi destekçisi Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Murat Aydın ve yönetimine, mutluluğumuza ortak olan tüm sporcu ailelerine, yönetim kurulu üyelerimize, zaferimizin mimarları olan teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.