Tarih: 07.03.2024 20:14

Darıca Belediye Meclis Üyesi Adayı Akbulut, "Doyduğum, büyüdüğüm Kente Katkı Sunmak İstiyorum."

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde Saadet Partisi'nden Darıca Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Ramazan Akbulut, genç ve dinamik özelliklerini ilçe halkı için kullanmak istediğini belirtti.

Darıca Belediye Meclis Üyesi Adayı Akbulut,

Türk Belediyecilik tarihine altın harflerle yazılan Milli Görüş Belediyeciliği'ni tekrar hayata geçireceklerinin altını çizen Akbulut, Erzurum Aziziyeli. Evli ve 3 çocuk babsı olan Darıca Belediye Meclis Üyesi Adayı Ramazan Akbulut inşaat üzerine aldığı eğitimle bu sektörde çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizin gelişimi ve değişimi, ilçe halkının adil ve refah düzeyinde yönetilmesi için elini taşın altına koyma sorumluluğundan kaçmadığını da sözlerine ekleyen Akbulut, "Kent yararına hazırlanacak projelere destek vermek, kent vizyonunun yaratılması için yapılacak çalışmaların içinde olmak, sahip olduğu özellikleriyle Darıca'nın modern bir kent  olması için ufuk açıcı yaklaşımlar sunmak ve önerilerde bulunmak, sosyal sorumluluk projelerinin hazırlanmasında yardımcı olmak, meclis grup kararlarına katkı sunmak, kalan ömrümde doyduğum, büyüdüğüm kente yararlı olabilmek için Belediye Meclisine aday adayı oldum."dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.