ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 21.04.2024 18:50

ÇESK Süper Lig Yolunda Gaziantep ile eşleşti

Mersin'de normal sezon maçlarını tamamlayan Çayırova Blediyespor'un Süper Lig yolunda play off ilk tur rakibi Gaziantepspor oldu. İlk maç Gaziantep'te...

ÇESK Süper Lig Yolunda Gaziantep ile eşleşti

Türkiye Basketbol Ligi temsilcimiz Çayırova Belediyespor, Mersin deplasmanında normal sezonu tamamladı. Normal sezonda, play off'a kalabilmek için ilk 9 takım arasında yer alabilme hedefine ulaşan temsilcimiz Gazianyepspor ile eşleşti. Gaziantepspor ile ilk maçını deplasmanda oynayacak olan temsilcimiz 27 Nisan 2024 tarihinde Güneydoğu ekibine konuk olacak. Mersin deplasmanından karayolu ile Çayırova'ya dönüş yapan ÇESK pazartesi sabahı ilçe de olacak ve bugünü izinli geçirecek. Salı gününden itibaren play off ilk turu için kendi tesislerinde hazırlıklarına start verecek temsilcimiz 26 Nisan'da Gaziantep maçı için yola çıkacak.... Temsilcimiz play off ilk tur serisinde 2 maç kazandığı takdirde bir sonraki tura kalacak.


Anahtar Kelimeler: Süper Yolunda Gaziantep eşleşti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.