ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 30.03.2024 12:26 Güncelleme: 30.03.2024 16:35

ÇESK Kapının Önünde

Türkiye Basketbol Ligi temsilcimiz Çayırova Belediyespor, İzmir'de aldığı galibiyetin ardından Süper Lig'e çıkma play off maçları oynama hakkını elde etmek için kalan 3 maçından birini kazanması yetecek.

ÇESK Kapının Önünde

31.haftayı geride bırakan Çayırova Belediyespor BASKET, dün İzmir'de B.B. Karşıyakaspor'u devirerek ilçeye döndü. Bu galibiyetle puanını 47'ye yükselten ve play off mücadelesi verecek 8 takım takım arasında yer almaya devam etti. Play off oynayacak takımlar arasında yer alarak normal sezonu tamamlaması için öncelikle bugün oynanacak ligdeki diğer maçların sonuçları temsilcimizi yakından ilgilendiriyor. Şayet rakipleri kazandığı takdirde kalan 3 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarması halinde Çayırova Belediyespor, Süper Lig'e yükselmek için play maçları oynamaya hak kazanacak. İzmir deplasmanının ardından bu kez Başkent deplasmanında boy gösterecek olan Çayırova Belediyespor'un rakibi Ankaragücü. Gelecek haftasonu Ankaragücü'Başkent'te yenmesi halinde ÇESK, Süper lig için kapıyı aralayacak. Anakaragücü'nün ardından Çayırova'da Konyaspor'u ağırlayacak olan ÇESK, normal sezonun son maçı için Mersin yollarına düşecek.

BİR FORMÜL DAHA VAR
TBL Temsilcimiz Çayırova Belediyespor kalan 3 maçında galibiyet almasa da Süper Lig'e yükselme play off maçları oynama şansı devam edecek. Eksik maçlı Kapaklıspor'un kalan 4 karşılaşmasında 2 mağlubiyet, Esenler Erokspor'un 1 mağlubiyet  alması halinde ÇESK kalan maçlarının tamamını kaybetse de hedefe ulaşması sözkonusu. Geçtiğimiz cuma günü İzmir deplasmanında galibiyete uzanan ÇESK bugün ve yarın izinli. Pazartesi günü Koç Şemsettin Baş nezaretinde Ankaragücü maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak. Hazırlık süreci cumartesi günü Mamak Belediyespor Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'ndaki ter anrenmanı ile sone erecek ve temsilcimiz Başkent ekibiyle yapacağı maçın saatini Başkent'te bekleyecek.


Anahtar Kelimeler: Kapının Önünde

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.