ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 01.05.2024 22:20 Güncelleme: 01.05.2024 22:26

ÇESK Böyle İstedi....109-96

Türkiye Basketbol Ligi play off çeyrek final ilk maçını kazanarak yarı final umudu ile Çayırova'ya gelen Gaziantepspor, temsilcimize boyun eğdi. Çeyrek final serisi 1-1'e gelirken son maç pazar günü Gaziantep'te oynanacak.

ÇESK Böyle İstedi....109-96

Sezonun tüm maçlar arasında en iyi müsabakası olarak değerlendirilen Çayırova Belediyespor-Gaziantepspor maçı başından sonuna kadar nefes kesti. Temposu, kalitesi yüksek karşılaşmada Çayırovalılar da takımını yalnız bırakmadı ve salonu hınca hınç doldurdu. Maçın son çeyreğine kadar skor tabelasında eşitlik dengede giderken Çayırova Belediyespor, gerek savunma ribauntlarında ki başarısı gerekse hücumda ki skor üretimi ile maçı kazanmayı bildi.

HERŞEYLERİNİ PARKEYE KOYDULAR

Çayırova Belediyespor'da oyuna dahil edilen tüm oyuncular parkede ellerinden gelenin fazlasını yaparken Alp Karahan'ın üçlükleri ve çaldığı toplar maça damga vurdu. Diante Watkins ve Phil Green'in rakip sahada ki etkili oyun ve atışları Gaziantep'in oyunda ve skorda hakimiyet kurmasına engel oldu. Ercan Bayrak, Tolga Birer, İlkan Karaman, Kaptan Serhat üst düzey oyunları ve mücadeleleri ile rakiplerine rahat bir oyun anlayışı oluşturmadılar. Oğuz Savaş tecrübesini konuşturduğu maçta sezonun en iyi maçlarından birine imza attı.

SON DAKİKA OYNAMAYANLARIMIZDA OYNADI
Maçın kazanılması için skor garantisini sağlayan Çayırova Belediyespor'da Koç Şemsettin Baş, sürekli forma şansı bulamayan oyuncular ile karşılaşmayı tamamladı. Maç sonunda sevinç yumağı oluşturan oyuncu, teknik ekip ve taraftarlar inanılmaz bir coşku yaşadılar.

MUHTEŞEM TARAFTAR
Türkiye Basketbol Ligi play off serisinde ya tamam ya devam niteliğindeki kritik maçta Çayırovalılar ve çevre ilçelerden gelen sporseverler temsilcimiz Çayırova belediyespor'u yalnız bırakmadı. Salonu tamamen dolduran sporseverler maç boyunca tezahüratları ile hem rakipte baskı oluşturdular hem de galibiyette pay sahibi oldular.

SON MAÇ PAZAR GÜNÜ GAZİANTEP'TE

Çayırova Belediyespor kazandığı galibiyetle çeyrek finalde Gaziantep ‘te aldığı mağlubiyeti telafi ederken yarı final şansınıda Gaziantep’e taşıdı. Seriyi 1-1'e getiren temsilcimiz Gaziantep'te rakibini yendiği takdirde adını yarı finale yazdıracak ve Mersin Büyükşehir Belediyespor'un rakibi olacak. Gaziantep'te ki karşılaşma pazar günü  saat 16.00'da oynanacak.


Anahtar Kelimeler: Böyle İstedi....-

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.