Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 27.03.2024 17:28

ÇESK Başkanı Akan Sessiz Kalmadı

ÇESK Başkanı Hasan Akan, İYİ Parti İlçe Başkanı İlhami Bayrak'ın televizyon programında yaptığı açıklamaları iftira olarak nitelendi ve bu açıklamalara sessiz kalmadı.

ÇESK Başkanı Akan Sessiz Kalmadı

Çayırova Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Akan, gerek sosyal medya sayfasında paylaştığı gerekse basın açıklaması niteliğinde ki sözlerini içeren açıklamada şu ifadeler yer aldı…

 

Sevgili dostlar arkadaşlar ,Çayırova'da yaşayan ve gelecekte yaşayacak gençler ,anneler ,babalar  .......
Bu hafta pazar günü  yapılacak yerel seçimler sadece belediye başkanı seçimi değil ,çoçuklarımızın, torunlarımızın ,yaşlılarımızın ,gençlerimizin yaşayacağı yerin imar ve inşasını düşünenlerle  Kendi ikbalini ,hırsını yalan dolanla göz boyama taktikleriyle çayırovanın menfaatlerini satanlar arasında olacaktır. Çayırova ne kaybettiyse hırsıza hırsız demeyen ,yalancıya sen yalancısın demeyen siyasetçiler ve vatandaşlar yüzünden kaybetmiştir.


Düşününkü bir hırsız sizin malınızı ,birikiminizi gelecekteki ihtiyacınız olan kazanımları  çalıyor ,hülle satışlarla satıyor  siz bu hırsızı bir yerde görünce elini sıkar baş üstü ağırlarmısınız .Toplum o kadar basiretsizki tamda bunu yapıyor .hırsıza arsıza bile bile lades diyor yetmedi  gel kalanları talan et diyor. Geçmiş 2014 seçimlerinde çayırovanın  menfaatleri satılmasın diye yazmıştım serzenişte ,uyarıda bulunmuştum . hatta o günkü belediye başkanı adayı Şevki Demirci'ye  oy bile vermemiştim .Keşke davamda haklı çıkmasaydım ,ama  kendimin şahit olduğu ve büyük millet meclis gündemine  taşınan 

Çayırova'nın geleceğini parsel parsel sattılar bunlara şahit olduk. Üzüldüğüm diğer bir konuda  O gün Çayırova'nın menfaatlerini savunacağını düşündüğüm İlhami Bayrak'a destek verdiğim kişinin  seçim zamanında Adama oy verin  cekete değil ,rantçıya değil ,ithale değil yerli bir adaya oy verin dediği ve mahkemelere verdiği kişiyi bügün ak kaşık gibi savunarak  belediye başkanım diyerek millete saf temiz proje üreten hizmet eden kişi olarak göstererek milletin başına bela etme çabasına hayretler içinde bakıyorum. 


İlhami başkan şimdi soruyorum;  nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmeye gerek varmıydı. Dün adam yerine koymadığınız mı  ADAM  oldu , yoksa siz ADAM'lığınızı şahsiyet ve manaviyetinizimi  kaybettiniz . Birde atalarımız derdi arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim . Belli ki aday gösterdiğiniz kişiden size sirayet etmiş.Tv programında söylediğin yalanlar ,iftiralar sana yakışmıyor ,biliyorsun.  

Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü başkanı benim . Çayırova'nın gençlerine 9 branşta hizmet etmekte onları geleceğe hazırlamaktayız .Ulusal alanda Çayırovamızı  arsa satışıyla ,yolsuzlukla değil spordaki başarılarıyla tanıtıyoruz . Kulübümüzün mali durumu hakkında keşke benden bilgi alsaydın vatandaşa yalan söylemez ve duyumlara bakarak iftiracı olmazdın. Basketbol takımımız ise bu branşlardan bir tanesi Kocaeli ve ilçemiz Çayırova, yı ulusal alanda Türkiye basketbol 1.liginde en iyi şekilde temsil ediyor. ÇESK spor kulübünün başarısı sizi rahatsız edebilir. Eğer siz ÇAYIROVA'nın geleceğini gençlerin geleceğini düşünüyorsanız bizi elestireceğinize onların spor alanlarını, okul alanlarını, sağlık alanlarını, yeşil alanlarını satan kişiyi sorgulayıp eleştirip yan yana gelmemen gerekirdi. Dik durup söylediklerinin arkasında dursaydın keşke.  Dedim ya ADAM olmak başka bir şey Senden onca lafı hakareti işiten duyan birinin de  gelip size başkan adayı olmak istemesi de o kişinin karekterini ortaya çıkarıyor zaten.


Karar Çayırovamızda yaşayan geleceği için oy verceklerin.


Hasan Akan
ÇESK Başkanı


Anahtar Kelimeler: Başkanı Sessiz Kalmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.