ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 22.04.2024 06:56 Güncelleme: 22.04.2024 07:03

Çayırovalı Yöneticilere Ayıp Ettiler

TBL normal sezonun son maçında Mersin SK'ya konuk olan Çayırova Belediyespor'da yöneticlere yakışıksız uygulama sergilendi.

Çayırovalı Yöneticilere Ayıp Ettiler

Mersin Sk ve salon görevlileri protokol bölümünde sadece bir Çayırovalkı yöneticinin oturması gerektiği yönünde ki uygulaması nedeniyle ÇESK'in en önemli isimleri Genel Koordinatör Okan Gençoğlu ve Çayırova Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu rakip taraftar tribünlerine oturulması istendi. Mersin SK'nın Çayırova'ya geldiği maçta, kendi otobüsleri ile havalimanında karşılayan Çayırovalı Yöneticler bu tavırlara şaşkınlık içinde tepki gösterdiler. Eşleri ile birlikte Mersinli taraftarların arasına oturmalarını isteyen Mersin Yöneticilerin bu tavsı sonrası ÇESK Başkanı Hasan Akan'da Gençoğlu ve Nizamoğlu'nu yalnız bırakmadı ve karşılaşmayı onlarla beraber taraftar tribününde takip etti. ÇESK Sportif Direktörü Can Altıntığ yaşanan olaylara tepki göstererek, “Çayırova'da kime iyi niyet içinde davrandıysak deplasmanda resmen zulüm yaşatıyorlar.” şeklinde tepkisini dile getirdi…


Anahtar Kelimeler: Çayırovalı Yöneticilere Ettiler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.