ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 11.04.2024 13:36

Çayırova'da Pazartesi'de Bayram

Çayırova Belediyespor, evinde normal sezonun son maçına çıkacak. Play-İn mücadelesi vererek Süper Lig hedefine yönelecek olan Çayırova belediyespor'un pazartesi günü rakibi Konyaspor.

Çayırova

Normal sezonda son iki maçı kalan Çayırova Belediyespor önce evinde Konyaspor'u ağırlayacak, ardından Mersin'e konuk olacak. Bu iki karşılaşma ile normal sezonu tamamlayacak olan Çayırova Belediyespor, yüzünü play-in maçlarına çevirecek. Burada 8 takım arasından Süper Lig'e çıkmak için mücadele edecek olan Çayırova Belediyespor öncelikli olarak evindeki Konyaspor maçını kazanarak seyircisiyle çoşkulu bir kutlama yapmak istiyor. (15 Nisan 2024) Pazartesi günü saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Çayırova Belediyespor Konyaspor maçı öncesi 16 galibiyetle 5.sırada yer alırken rakip Konyaspor'un ligde kalma kaderi ÇESK ile oynayacağı maça kaldı.


Anahtar Kelimeler: Çayırova' Pazartesi' Bayram

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.