Tarih: 18.01.2024 00:13 Güncelleme: 18.01.2024 00:22

Ak Parti Çayırova'da 3 İsim İçin Anket Yaptı

Ak Parti, Çayırova Belediye Başkan Adayını belirlemek üzere ilçe de 4.anketini tamamladı.

Ak Parti Çayırova

Telefonla gerçekleşen ankette Mevcut belediye başkanının hizmetlerinden memnun musunuz?  Mevcut Belediye Başkanının tekrar aday olmasını ister misiniz? soruları yöneltilirken 2  aday adayı isim de soruldu. 13 aday adayından 2'ninin ismini vererek hangisini aday görmek istersiniz?  sorusu ankette yer alırken özellikle Çayırova Ak parti camiası önceki gün İl Başkanı Şahin Talus ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın Ankara'ya gidip dönmesinin ardından bu anketin yapılmasına yorum yaptı. Ak Parti Çayırova Camiası, “Belirlenecek aday isim de sona gelindi. ” yorumlarıyla anketi değerlendir. 

Ankette sorulan aday adaylarının Ziyaetytin Akbaş ve Ekrem Karahan olduğu da anket için aranan vatandaşlar tarafından ifade edildi.


İbrahim Özçelik
18.01.2024 09:36:22
Ziyaettin başkan döneminde tüm Çayırova’nın alt yapısı bitmişti yeniden olursa en az 20 senelik projeyi devreye alır diye düşünüyorum bugünden ziyade bugün ve geleceğe entegreli yatırım yapabilecek vizyonlu birisi

Anahtar Kelimeler: Parti Çayırova' Anket Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.